Felicitaties voor een verjaardagsjubileum

bijzondere wensen voor bijzondere verjaardagen

Het bereiken van een bijzondere leeftijd, zoals 18, 30, 40 of 50, is een mijlpaal in het leven. Dergelijke mooie leeftijden komen slechts enkele keren voor, en ze hebben ieder hun eigen karakter. Naar de 18 wordt doorgaans al jarenlang uitgekeken. De overgang van twintiger naar dertiger wordt daarentegen vaak gevreesd, en het bereiken van de 50 is voor velen een aanleiding voor een uitbundig feest. Speciale verjaardagen verdienen dan ook méér dan een eenvoudig “Gefeliciteerd en nog vele jaren”; het zijn momenten om te vieren met een extra mooie verjaardagswens.

Op deze pagina vindt u een scala aan mooie, ontroerende, originele, en soms ook grappige wensen en felicitaties die speciaal voor ieder van deze verjaardagen zijn geschreven. Ze zijn onderling zeer verschillend van stijl en toon, zodat u voor iedere jarige een geschikte wens zult vinden, of het nu een vriend, collega, familielid of geliefde betreft.

De wensen die u hier vindt, zijn exclusief voor deze pagina geschreven. U zult ze dan ook niet elders op het web aantreffen, en kunt er op vertrouwen dat de door u uitgezochte wens uniek is.

18 jaar 30 jaar 40 jaar 50 jaar 60 jaar 70 jaar 80 jaar