Grappige wensen voor een verjaardag

grappige teksten voor verjaardag

Verjaardagen zijn dagen van vrolijkheid, van veel gelach en bovenal van humor. Vind de grappigste verjaardagswensen voor je beste vriend of vriendin, broer of zus, nicht of neef en andere relaties die een beetje humor op hun verjaardagen wel weten te waarderen op deze sectie van de website.

Van grappige gedichtjes tot de allerleukste korte verhaaltjes waarin creatief gespeeld wordt met de bijzondere leeftijden van achttien, dertig, veertig, vijftig, zestig en zelfs tachtig jaar oud! Want je bent nooit te oud om te lachen.

Voorbeelden van grappige teksten voor in een verjaardagskaart:

Gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent nog geen spat veranderd! Echt, de tijd heeft geen vat op jou! Hoe doe je het? A propos, maandag ben ik niet beschikbaar wegens een afspraak met de oogarts. Doei!

Als je ouder wordt, word je wijzer, grijzer, slimmer, rustiger, bedaarder, inschikkelijker en mooier. Dus ook al blijf je er maar zo jong uitzien, ik weet wel beter! Gelukkige verjaardag!

Het is niet waar dat ouder worden gepaard gaat met ongemakken. Jij bent daar het levende bewijs van. Geef maar een seintje en ik kom er aan met die rolstoel! Gelukkige verjaardag!

Ben je nou alweer jarig. Ik dacht dat we vorig jaar je verjaardag al hadden gevierd? Na, van harte gefeliciteerd dan – alweer. En nu niet weer stiekem een jaar ouder worden hoor. Proost!

Schrok je, toen je vanmorgen in de spiegel keek? Een jaartje erbij. Een rimpel erbij. Een grijze haar misschien? Ach, ouder worden doen we allemaal, dus schrikken is niet nodig. Van harte gefeliciteerd en maak er een mooie dag van.

Er zijn mensen die een hekel hebben aan verjaardagen. Gelukkig hoor jij daar niet bij. Heel hartelijk gefeliciteerd met je nieuwe levensjaar. En dat je maar veel cadeautjes mag krijgen, want dat is toch wel het leukste van jarig zijn nietwaar.

Weer een jaar extra erbij
wat gaat de tijd toch snel voorbij
ik herinner me de eerste keer dat ik je zag
en weet nog dat ik toen al dacht:
wat een mooi mens, als in een gedicht
Vandaar een cadeau dat zich op je uiterlijk richt ;-)

Medeleven is iets groots, je bent er voor elkaar
zo staan wij altijd voor elkaar klaar
Door dik en dun, niets is te gek
als Jane voor Tarzan, als Fiona voor Shrek
Een cadeau van ons, daar kom je niet onderuit
pak het maar uit en geniet voluit!

Een cadeau konden wij wel bedenken
want wij weten wat wij jou willen schenken
Een partner voor het leven, dat heb jij wel verdiend
het zou alleen zo fijn zijn als die zichzelf aandient
Om de pijn een beetje te verzachten
mag jij een keertje luxe overnachten

Het leven begint bij 40, was jij het die dat zei
nu is het zover, of was je er toch al voorbij
De wilde haren ben jij allang verloren,
tenminste dat is wat wij over jou horen
Een gepast cadeau is bijna niet te vinden,
daarom een dikke knuffel van je vrinden!