Verjaardagswensen voor je geliefde

mooie teksten voor verjaardag voor partner

De verjaardag van je geliefde is bij uitstek een goed moment om je liefde voor hem of haar te uiten. Het is een gelegenheid om de ander te laten merken hoe belangrijk en bijzonder hij of zij voor jou is, zodat hij of zij zich speciaal voelt. De liefde is een universele menselijke emotie, en brengt daardoor veel clichés met zich mee. Nu is het geen ramp om enkele clichématige woorden en uitdrukkingen te gebruiken; clichés zijn immers vaak clichés omdat ze erg mooi of waar zijn.

Een wens wordt echter nog mooier als je er ook originele of persoonlijke aspecten aan toevoegt. Als jouw geliefde een wens met een grappig of luchtig karakter kan waarderen, kun je hiervoor kiezen. Let er dan wel op dat het geheel persoonlijk blijft, en niet oppervlakkig wordt.

Verjaardagsensen voor een geliefde:

Soms schieten woorden te kort en moet ik nadenken over wat ik zeggen wil. Maar geloof me als ik zeg, dat de taal mijn liefde voor jou tekort doet! Gelukkige verjaardag, met heel mijn hart.

Ik zou...even in het kort...zonder al te veel uit te weiden...simpelweg...kort en krachtig...recht voor de raap...gewoonweg willen zeggen...euh...oh ja: Gelukkige verjaardag!

Mocht ik vele talen spreken, ik zou je in al die talen gelukkige verjaardag wensen. Maar het liefst spreek ik de taal van de liefde! Daarom wens ik je een gelukkige verjaardag met een dikke zoen!

Happy Birthday lieffie. Wat heerlijk om samen met jou deze dag te mogen vieren. We gaan er samen een heel mooie, bijzondere dag van maken. Ik hou van jou.

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag schat. Dat we er samen nog maar velen mogen meemaken samen. We gaan er een mooi feestje van maken vandaag. Proost en nog vele jaren.

Hiep Hiep Hoera! Het is vandaag je verjaardag. Een jaartje ouder, een jaartje wijzer, maar nog altijd heerlijk jezelf. Laten we er weer een stralende dag van maken om zo je nieuwe levensjaar extra goed in te luiden.

Wat kan ik jou nog meer geven
terwijl je verder niets meer wenst
dan alle liefde uit je leven
van iedereen voor jou, als mens
Vanuit iedereen voor jou dan nu:
deze hartelijke verjaardagswens!

Ik hou zoveel van jou, dat weet je
je vraagt niet veel want dat vergeet je
Zo zeg jij het maar ik onthoud
dat jij mij honderd procent vertrouwt
Vandaar dit cadeau van mij,
leg het nog maar niet opzij
Onze liefde is groots, niet maar een beetje

Naar deze dag leefden wij toe
dit wilde je vieren, heb je gezegd
Je weet dat ik dat graag voor je doe
en heb het plan bij velen neergelegd
Al deze mensen hier weten hoe
dit een cadeau voor jou is en zo terecht!

Nu al zoveel jaar samen, wat geef ik je dan
je zou misschien zeggen:
ben je niet eens iets van plan
Laat ik hier iets neerleggen
en zien wat er gebeuren kan
Zien of wij een grens kunnen verleggen
met jouw 'ja' maken we er dan dubbel feest van!