Originele verjaardagswensen

Originele wensen voor in een verjaardagskaart

Een verjaardag is een bijzondere dag voor jezelf en de mensen die je dierbaar zijn. Daarom vieren we het jaar na jaar en wensen we onze dierbaren het allerbeste toe in hun leven...maar met welke woorden? Geef de verjaardag van die goede vriendin, je partner of je lieve vader of moeder een gouden randje met een mooie, grappige of originele verjaardagswens! En heb je geen tijd voor een uitgebreide felicitatie? We hebben ook een stel leuke korte verjaardagswensen voor je klaar staan.

Zoek je een bijzondere verjaardagswens voor een bijzonder iemand? Hier vind je de meest originele wensen voor bijvoorbeeld die ene bijzondere vriend of vriendin, voor je partner of voor de verjaardag van één van je ouders.

Maak er een bijzonder leuke verjaardag van met een wens die nét een beetje anders is. Pakkende teksten, vindingrijke wensen en andere slimme wenstekstjes en doordenkertjes vind je onder deze unieke wenscategorie.

Voorbeelden van originele teksten voor in een verjaardagskaart:

Het geheim voor een lang leven? Dat is oud worden. En iedere verjaardag brengt je een stapje dichterbij dat doel. Van harte gefeliciteerd en maak er een mooie dag van.

Een verjaardag moet je vieren. Je sluit het ene levensjaar af en stapt vol goede moed in de volgende. We hebben veel meegemaakt afgelopen jaar. Op naar weer een bruisende tijd. Van harte gefeliciteerd!

Hieperdepiep Hoera! Je bent jarig vandaag en dat gaan we eens uitgebreid vieren. Vandaag sta jij de hele dag in het middelpunt. En weet je, dat heb je verdiend! Laat de zon maar schijnen en ga erin staan.

Een speciale wens voor uw verjaardag
voor iemand die eigenlijk niets wil
U weet toch dat ik u graag mag
en kijk nog eens door mijn roze bril
Ik zou u alles willen wensen
maar vooral: de liefde van alle mensen!

Vandaag ga ik de weg versperren
op zoek naar de zon, de maan en gouden sterren
Allemaal voor u, voor deze speciale dag
om u te zeggen dat ik u graag mag
Een teken van liefde en houden van
dat is wat ik hiermee zeggen kan

Ik zou voor u oneindig willen rijmen
van hier tot aan de horizon
het is helemaal niet om te slijmen
ik zou willen dat ik zoveel rijmen kón
Ik ga mijn wensen aan elkaar lijmen
en stop de mooiste in een spraak-ballon

Zoveel als u al heeft ervaren
zoveel mooie levensjaren
ik geef u een boek om in te schrijven
zodat uw verhalen levendig blijven
Ik geef u een kus op uw wang
Alstublieft, blijft u nog lang?

Het mooie aan jarig zijn, is dat je ieder jaar beseft, hoe rijker je leven wordt. Jaren zijn als parels die je rijgt aan het snoer van je leven: hoe ouder je bent, hoe rijker je wordt. Gelukkige verjaardag.

Hef het glas op deze speciale dag, die jou komst in deze wereld markeert. Even uniek als jij bent, is deze dag voor iedereen die jou in het hart draagt. Het is mij een eer, je een gelukkige verjaardag toe te mogen wensen.

Wees niet bang voor de jaren die komen, want het zijn jaren die wij koesteren, omdat we ze met jou mogen delen. Gelukkige verjaardag, voor alles wat is geweest en voor alles wat nog komen gaat.